lørdag 20. mars 2010

En liten rapport fra Austevoll.

Ja Luka er som kjent flyttet til Austevoll og rapportene tyder på at ting går bra. Luka er jo freidigheten selv så jeg var nå aldri i tvil om at hun ville takle dette rett så bra, kanskje litt mer bekymret på hva Kristi sin andre hund ville mene om dette tilskuddet. For det vil jo ikke være en overdrivelse og si at en hun av Luka sitt kaliber krever sin plass, spesielt etter å ha gått i god skole hos Mia.

Vel vel, første kvelden gikk omtrent som forventet. Luka prøvde seg på sofaen, Kaisa var mindre happy og det endte med at Kaisa fikk sofaen, Luka stolen og Kristi..... ja hun måtte jo fint bare sitte på gulvet.... hihi mon tro om det er noe galt med det bildet....

Dag 2 - to hunder i samme sofaen (riktignok i hver sin ende), men det var jo en bedring.

Ellers så har Kristi lært at sko de har vi på hattehyllen, og at man ikke trener target med bare føtter (prøv å gjett hvor tøfflene lå...)

Luka sitt nye liv består av leik i stor fin hage, tur og miljøtrening i Austevoll samt lydighetstrening sammen med Kristi.

Kaisa og Luka har vent seg til hverandre, og Kaisa som før var klar til "krigen" passer nå på sitt nye flokkmedlem. Tror alle tre koser seg.

LP bibel ++ er på veg til Kristi i posten, så nå venter vi i spenning på hennes LP deby!

Jeg skal til Austevoll i neste uke så da kan det hende at det blir noen nye bilder av lille Luka.


1 kommentar:

  1. Lykke til med Luka ,he ,he ,hilsen oss fra kaland

    SvarSlett