mandag 29. juni 2009

En fantastisk flott helg er over....

Som sagt en flott men travel helg, fredag kveld hentet jeg Christina og hundene på toget for en liten treningshelg, som har vert planlagt i lang tid. Alltid like hyggelig med besøk av Christina og lille Windy er like skjarmerende, det var og veldig artig å se henne i aksjon på agility banen. Er ganske sikker på at dette er en hund Christina kommer til å ha mye moro med.

Filmet litt av de to i aksjon så det kommer en liten filmsnutt med tiden. En så lenge legger jeg ut et lite bilde som en smakebit.



Windy i slalåmen.
Det er varmt i Bergen om dagen så Windy slapper av i skyggen i pølsen mens matmor var opptatt på annet hold.


Var litt spent på hvordan Mia skulle klare en helg med trening, men det gikk veldig bra.... Men hun har da vett nok til å finne en skygge og slappe av i når hun ikke trener... Denne gangen strategisk plassert med vannskålen, her skal vi ikke sløse på krefter til annet en agility.


Vi er selvfølgelig satt en del tilbake i treningen pga den lange syksomms pause, men det fikser vi, og det var veldig hyggelig å se at det tross alt er så pass som det er. Vi får bare jobbe litt systematisk og målbevist fremmover så blir det nok bra.. Kjekt var det i allefall. Ingen bilder eller film av Mia i aksjon, kan ikke love at det blir noen vane.



Lørdag ettermiddag kom Vigdis og Pricilla (Pricilla stakkars fikk ikke trene bare se på, da hun er nyoperert), vi koste oss med god mat og drikke og masse agility og hundeprat hele lørdags kvelden... (men av en merkelig grunn gikk ikke kvelden langt ut i de små timer... mye sol og trening gjør at man blir trøtt gitt).



Tusen takk til Christina for alle råd og tips, samt fine treningskombinasjoner med uante muligheter.



Trening var ikke det eneste som sto på denne helgen. Den store dugnadshelgen i Bergen agility Klubb sto og for døren, jeg hadde samlet inn troppene og lørdag og søndag stilte det opp en god gjeng på dugnad. Med godt humør og klar til innsats var de rent produktive denne helgen. Bare se her:



Lørdag morgen var det bare grunnmur oppe, men slik så det ut søndag ettermiddag.

Planen er at jentene skal begynne å grunne garasjen på tirsdag så vi håpe at det ikke kommer mere regn, for tror dere det ikke kom en regnbye for litt siden, ikke bra... Hvorfor må det begynne å regne på en dag der vi har varmerekord i byen....

Pga jobb måtte turen i dag gå på formiddagen, og det var varmt... 29,5 grader, følgelig ble det bare en liten tur i retning laksevåg hytten, så tok vi turen ned til dalen igjenn, slik at Mia fikk kjølt seg ned i bekken....

Resten av dagen blir det avslapping for Mia mens vi nyter air conditionen på jobben:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar