lørdag 19. desember 2009

Første natten er over....

Har gått relativt greit med ikke all for mye HYLING (her piper vi relativt lite, vi går direkte over til hardere skyts).

Vi var ute på en liten tisse tur kl 2 i natt (kommer ikke å bli en vane), det var litt artig da, det var jo kommet masse snø. Luka syntes det var kjempeartig, og likte snø veldig godt, smakte jo som vann fant hun vist ut av.... Imidlertid ble det litt vanskeligere å fange Mia, snøen når henne jo til magen, men ingenting å si på innsatsen. Uansett tisse gjorde hun og skryt fikk hun, uten at hun skjønte hvorfor.

Litt før 0730 var det påan igjen, denne tisseturen ble ren Mia jakt og snøspising og tisse det glemte vi vist helt, ellers så ville hun ikke farge snøen gul. Hvem vet.... Luka inviterte Mia til lek i hundegården igjen, denne gangen svarte mia og kom stormende mot henne og gikk ned i lekeposisjon med et skikkelig bjeff. Det var skikkelig skummelt synes Luka.

Etter tissetur var det frokost tid, begge hundene spiste som om det sto om liv, Luka prøvde seg på Mia sin mat men fikk en melding om at det kunne hun glemme, hun returnerte til sin egen skål og når hun var ferdig hjalp Mia henne med restene.

Mia som egentlig ikke er spesielt kosete, er fremdeles passe begeistret for dette som farer rundt henne og hopper å spretter... og kosete det er hun blitt, her gies det alle signaler som kan om at MOR er MIN. Imidlertid tror jeg Mia nok hadde synes det var helt greit om vi leverte Luka tilbake. Men for all del det går fint, veldig fint!

Men nå er det nok blogging her, jeg skal kose meg med bikkjene;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar