mandag 28. desember 2009

Miljø og Agility trening.

Bare en liten oppdatering, vi skal nemlig snart køye her slik at vi får litt søvn før vi skal på jobben.

I dag som tidligere har Luka og Mia vert med på jobben, akk så kjedelig synes de begge.

Høydepunktet er jo mat og luftepauser mener Luka og skulle matmor glemme det så vet hun å minne meg på det. Men i dag hadde vi likevell et lite uhell, skjønt spør du Luka tipper jeg hun vil påstå at det ikke var noe uhell. for igjen hadde en liten beardis badet i vannskålen og alt vannet lå på gulvet og ikke i mat skålen. I morgen skal bare Luka være med på jobb, så får vi se hvordan hun takler å være alene hund på jobben.

Etter jobb hadde vi noen få timer hjemme, de timene brukte Luka til alt annet en å sove, vi har spist og så har vi hatt løpetur i stuen, i tillegg til at vi jobber iherdig med å entre sofaen som fremdeles er alt for høy. Når vi ikke jobber med det jobber vi med å få Mia med på leken, hun er ikke alltid like enkel å overtale.

Men nok om det, for i dag har vi i tillegg til litt miljøtrening i lunsjpausen, gjort følgende. Luka har vert på dyrebutikk, der var det masse kjekke folk og ting å se på. Hun har fått seg sele og nytt halsbånd siden jeg til stadighet klarer å rote bort de små halsbånda.

Videre har vi vert på stend, der hilste vi først på fuglene, så på hesten ute, den var fryktelig stor så Luka holdt fornuftig nok litt avstand. Etterpå var vi på tribunen i ridehallen og så på en hest som red, det var skikkelig kjekt å se på. Vi gjorde oss også grundig kjent på tribunen.

Etterpå kom det folk som fikk hilse på Luka og så fikk Luka hilse på Aiko og Qayak (greondaler), fryktelig kjekt det også. Når Luka slappe litt av i bilen mens Mia fikk seg en lenge etterlengtet agility økt ( i tillegg til en liten tur og LP økt før agility gjengen kom). Fryktelig lenge siden sist Mia har fått trent agility, noe som var åpenbart, både på meg og Mia. Men at Mia synest det var kjekt det hersker det ingen tvil om, og ingen tyvstarter men alt for mye riv.....

Når Mia var gått ned, var det Luka sin tur og entre ridehallen der agility treningen foregikk. Det var bare så spennende å se på at vi knapt hadde tid til å undersøke om det var noe godt å spise i nærheten. Luka satt og kikket med trillrunde øyner mot hundene som raste rundt på banen, og det er ikke fritt for at hun prøvde å dra matmor i riktig retning.

Helt til slutt fikk Luka sin første agility trening, hun fikk løpe tunnell. Tine filmet så forhåpentligvis kan vi snart legge ut noen små filmer av damen i aksjon. Tunnell var skikkelig artig altså. Etter Luka sin lille treningsøkt ble vi stående en liten stund før vi gikk til bilen, de brukte Luka til å herje litt med noen sheltier og protestene var store når vi omsider gikk til bilen.

Nå sitter Luka her og kjefter Mia mitt i trynet, siden hun mener at Mia har tatt hennes tyggebein... Selv om det ikke ser slik ut akkurat nå, håper jeg at Luka er litt sliten slik at hun sover til 0530 når vi skal stå opp for å kjøre til jobben.

Det får bli alt for denne gangen, natta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar